Reparatii Autoutilitare

a-c

Unitatea noastra situata in Sos.Dudesti – Pantelimon nr. 101-107, in imediata vecinatate a magazinului CORA PANTELIMON este usor accesibila pentru toti coducatorii auto dornici sa beneficieze de servicii calitative, rapide si la preturi corecte.

NOU! Autoutilitara la schimb in perioada reparatiei. Serviciu gratuit, Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. 

reparatii-autoutilitare

C&I SERVICE AUTO ofera o gama completa de servicii pentru autoutilitarele dumneavoastra prin ateliere specializate, dotate cu aparatura moderna, astfel:

 • reparatii   mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie pentru toate tipurile si versiunile de autoutilitare din gama IVECO, FIAT, MERCEDES, CITROEN, RENAULT, FORD, etc;
 • diagnosticare computerizata;
 • standuri de redresare caroserii, cuptoare si laboratoare specializate activitatii de vopsitorie;
 • statie ITP pentru grupa a I, II, III, IV a de   autoutilitare, camioane, rulote, utilaje agricole, etc;
 • montare,reparare si verificare a tahografelor si limitatoarelor de viteza;
 • recarosare si/sau modificare constructiva;
 • obtinerea de omologare a lucrarilor executate;
 • activitate de tractare;

Atelierul mecanica Autoutilitare

Atelierul pentru autoutilitare ofera servicii de intretinere si reparatii de mecanica si electrica , conform fluxurilor tehnologice recomandate de constructori.
Service de conceptie moderna ce va sta la dispozitie cu echipe de mecanici si electricieni profesionisti.
Atelierul dispune de 4 posturi de lucru; 3 pentru mecanica, 1 pentru reparatii sistem electric si un post pentru verificat si reglat geometria rotilor.
Dotarile sunt de exceptie,  elevatoare  , truse de scule complet specializate, aparat geometrie computerizat, computer de diagnosticare complexa a starii tehnice a autovehiculelor.


Atelier caroserie  Autoutilitare

In acest domeniu va putem oferi certitudinea ca rezultatul lucrarilor efectuate de catre echipa noastra de profesionisti va fi de calitate.

 • hala destinata reparatiilor de tinichigerie, cu  posturi de lucru spatioase, luminoase si dotate cu tehnologie moderna: gabariti de redresare pentru caroserie, scule actionate electric si pneumatic necesare remodelarii tablelor deformate, sudura cu argon si taiere cu plasma .
 • Vopsitoria este punctul forte al societatii noastre:  cabina de vopsire,  4 posturi de pregatire  plus alte 4 posturi de pregatire uscata sunt de maxima performanta care ridica aceasta meserie – vopsitoria – la rangul de arta, fara nici o exagerare.

Se pot remedia si/sau repara orice tip de autoutilitara precum si autobuze, autocare.
Pentru a raspunde si mai bine solicitarilor dumneavoastra, societatea lucreaza cu toate societatile de asigurare: Omniasig,  Allianz, GroupAma,  ASIBAN,  Carpatica,  Uniqa,  City Insurannce, Euroins, etc.  asigurand totodata consultanta la deschiderea dosarelor si urmarirea acestora.


Atelier Recarosari

C&I Service Auto a obtinut in anul 2013 licenta   si este   autorizata de RAR pentru activitatea de carosare si efectuarea de modificari constructive ale autovehiculelor (transformari microbuze).
C&I Service Auto dispune de capacitatea tehnica necesara efectuarii oricarui tip de caroserie montata pe autosasiu, indiferent ca este vorba de platforma cu obloane, utilitara marfa, microbuz sau vehicule izoterme.
Avizarea  RAR atesta  peste 500  de variante constructive.


ITP

Statia ITP – autorizata RAR ofera posibilitatea, de efectuare a inspectiilor, a tahografelor si a limitatoarelor de viteza la toata gama de autovehicule.


Departamentul piese schimb si accesorii

Toate lucrarile sunt garantate si se emite certificat de garantie si calitate conform cu legislatia in vigoare.

Departamentul piese schimb si accesorii va ofera un larg sortiment de produse  din stoc sau la comanda
Piesele de schimb   sunt valabile si garantate conform legislatiei in vigoare.
Produsele   beneficiaza de 18 luni garantie de la data cumpararii, cu conditia montarii in unitatea service si cu conditia respectarii prescriptiilor de montare, rodaj, intretinere, reparatii,   specifice produsului conform legislatiei in vigoare si prescriptiilor producatorului.
Exceptie fac piesele supuse uzurii si consumabilele :

  <li

 • filtre
 • curele ( accesorii ,de distributie ) , intinzatoare
 • becuri , sigurante , buji , stergatoare
 • lubrifianti pentru motor , cutie viteze , servodirectie
 • lichid frana , lichid de racire , agent frigorific
 • cuplaje hidroelastice