SERVICII AER CONDITIONAT

a-c

Miami-AC-Repair-Air-Conditioner-RepairDaca sistemul de aer conditionat al masinii si-a pierdut din intensitate, este timpul pentru o verificare a acestuia.

Oamenii nostri specializati pot inspecta, reincarca si mentine in parametrii optimi orice sistem de aer conditionat sau climatizare de pe masini.

Indiferent de marca, model, an de fabricatie, C&I Service va poate oferi solutia optima pentru problema dvs. la costuri avantajoase.

Experimentati oricare din aceste probleme?

air-conditioning-repair-phoenixIntroducerea de are cald in habitaclu – este o problema comuna datorita fie unei probleme electrice fie a unei scurgeri de freon.

 

Aerul nu patrunde in habitaclu – o problema datorata de obicei unei sigurante arse.

 

ac_diagramMirosuri ciudate – un miros neobisnuit indica formarea de bacterii in sistemul A/C al masinii. Este indicata o inspectie la service.

 

Zgomote anormale – o curea uzata, intinsa sau crapata poate cauza zgomote anormale. Daca se rupe, compresorul nu va mai functiona.

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.

Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.

Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

Oferim cele mai bune solutii la preturi avantajoase.