INSTALATII GPL

C&I SERVICE AUTO monteaza instalatii gaz Tomasetto . specialistii nostri sunt instruiti la firmele producatoare de instalatii GPL din Italia .

Avantajele instalatiei GPL

tomasetto

  • Instalatiile GPL sunt sigure; nici in cele mai grave situatii, instalatia GPL nu explodeaza.
  • Instalatiile GPL sunt economice; datorita faptului ca nu deterioreaza motorul si a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc multi bani cu ajutorul instalatiei GPL.
  • Economie de pânâ la 50% față de benzină.
  • Reducere consum de ulei si viață mai lungă a motorului.
  • GPL ( Gazul Petrolier Lichefiat ) este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, pretul final de vanzare la statiile de alimentare fiind de 50% din cel al benzinei.

Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea pe benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.

GPL-ul este un carburant ecologic. Aceste instalatii reprezinta viitorul carburantilor.Pentru ca foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb, sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizandu-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita.

gplC&I SERVICE AUTO este autorizat RAR in domeniul montajului, reparatiior si intretinereea autovehiculelor echipate cu instalatii GPL. Garantia instalatiilor GPL este de 24 luni. Pentru functionarea in parametri a echipamentului de gaz va asiguram revizia instalatiei la interval de 15.000 de km timp de 2 ani si post garantie.

Pentru a oferi clientului un pret corect pentru instalatia GPL avem nevoie de mai multe date cum ar fi marca tipul masinii, anul de fabricatie, puterea motorului, etc.
Este foarte important sistemul de alimentare cu benzina si anul de fabricatie al masinii pentru a adapta instalatia potrivita pentru autoturismul dumneavoastra non euro, Euro 2, Euro 3, Euro 4 sau Euro 5.

Obligatoriu dupa fiecare montaj se verifica functionarea autoturismului pe benzina si pe GPL efectuandu-se verificare etanseitate, veificarea umplerii rezervorului la 80% si verificarea finala a emisiilor poluante pe gaz si benzina.

Preturile sunt avantajoase si in plus la noi beneficiati de un sistem de rate flexibil pe baza de contract (raspuns de aprobare 30 minute).

Plata se poate face cash, prin POS cu card bancar sau in rate.
Pentu informatii suplimentare va rugam sunati la Tel: 0722470070 /0765096622.