STATIE ITP

NOU – masina la schimb, preluare direct din locatia clientului!

Alege C&I Service Auto pentru ITP si venim noi sa preluam masina / masinile tale, oferindu-ti la schimb un automobil din flota disponibila. Acest serviciu este gratuit , contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

INSPECTIA TEHNICA PERIODICA

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul SC. C&I Service Auto SRL este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dvs. in cele mai bune conditii si cu cei mai buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

statie-itp-5Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa care presupune activitati de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, etc.
In cazul in care automobilul dvs. este respins la verificare, aveti dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi statie ITP fara programare.
NU este necesara o programare prealabila

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

1 CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
2. Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei.

statie-itp-2Echipa de inspectie tehnica poate asigura verificarea tehnica atat pentru motociclete cat si pentru turisme, camioane, semiremorci, autocare, rulote, etc fiind dotata cu urmatoarele aparate:
1. Stand cu role tip Maha-Germania pentru verificarea sistemului de franare la toate tipurile de vehicule , dotat cu cantar de 13 tone.
2. Stand tip Maha – Germania, pentru verificarea sistemului de directie si suspensie.

3. Oparimetru pentru gazele de evacuare ale motoarelor diesel, tip Maha -MD02.
4. Analizor de gaze de esapament tip Maha-MGT5
5. Aparat pentru reglarea si verificarea farurilor la autovegiculele tip Protech.

statie-itp-3Pentru detalii aditionale legate de serviciul ITP va rugam accesati www.myitp.ro

PROGRAM : LUNI-VINERI 8-20 | SAMBATA 8-14
TELEFON 0733.55.88.88 / 0769.077.007