TINICHIGERIE SI VOPSITORIE

tinichigerie-vopsitorie-1SC C&I SERVICE AUTO SRL este un partener de incredere la care puteti apela in cazul unui accident auto.
Specialistii nostri vor lucra rapid si eficient pentru redarea aspectului initial.

 

 

SC C&I SERVICE AUTO SRL este autorizat de Registrul Auto Roman pentru:

tinichigerie-vopsitorie-21. Repararea caroseriei, inclusiv structura de rezistenta.
2. Inlocuiri de sasiuri si/sau caroserii
3. Acoperire anticoroziva a caroseriei si a componentelor acestora la urmatoarele Marci de autovehicule:Dacia, Mercedes, Peugeot, Fiat, VW, Renault, Citroen, Audi, Skoda, Ford, Seat, Opel, Hyundai, Alfa Romeo, BMW, Isuzu, Volvo, Mitsubishi, Man, Iveco, Daf, etc.

In cadrul atelierului de tinichigerie executam operatii specifice cum sunt: schimbari de aripi, usi si alte elemente , aplicarea de ornamente, schimbari de parbrize si lunete etc.
tinichigerie-vopsitorie-3In cadrul sectiei de vopsitorie se pot executa operatii de intretinere (polishare,ceruire), vopsire partiala sau totala cu vopsea normala sau metalizata.
Vopsirea se realizeaza in cuptorul de vopsit ultramodern la cea mai buna calitate si cu specialisti care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala .
Existenta unui stand de redresare a caroseriilor de ultima generatie este garantia executarii unor lucrari fara repros la cele mai inalte standarde.
Aparatura moderna pentru interpretarea elementelor de caroserie fara demontarea elementelor de tapiterie faruri asigura rapiditatea executiei lucrarilor.

Service-ul auto este acreditat sa efectueze raparatii auto , acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO prin contractele incheiate cu toate societatile de asigurare existente, contractul oferind prioritate acestora la reparatii si decontare directa cu aceste societati de asigurari.